lauantai 11. toukokuuta 2013

Koiranäyttely kevät

Kuulumisia pitkästä aikaa. Eli tänä vuonna ollaan sitten Eddien kanssa kierrelty näyttelyitä huomattavasti aktiivisemmin kuin esimerkiksi viime vuonna. On ollut todella mukavaa palata taas näyttelykehiin. Menestystäkin on tullut ihan kivasti. Raahessa tammikuussa Eddie oli ROP, sen jälkeen meillä alkoi 'PU2-kausi', Halsua, Vaasa, Haapavesi. Kun oli näyttelyvapaa viikonloppu kävimme parinkymmenen kilometrin päässä kokopäivän kestävällä näyttelytreeni reissulla. Se sisälsi myös 2,5h luennon koiran liikkestä ja anatomiasta, hyvin antoisaa ja mielenkiintoista.
Tampereella kävimme myös viikko sitten. Siellä Eddie oli hienosti valioluokan neljäs ja sai SA:n.
Tänään oli sitten Kokkolassa ryhmänäyttely, Eddie on selvästi ulkonäyttely miehiä, esiintyitodella hienosti, oli ROP ja päivänpäätteeksi hienosti RYP-2!
Kiitos kaikille seurasta, niin tänään kuin muissa näyttelyissä tänä vuonna! / Results from 2013 so far, Eddie; 2x BOB, 3x BestMale-2, BIG-2

3 kommenttia:

 1. Onnittelut menestyksestä! Trimmaatko Eddien itse vai käytätkö sitä trimmaajalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Juu, trimmaan aina itse:-)

   Poista
  2. Olisitko kiinnostunut trimmaamaan myös tuntemattoman walesin? Laitan sinulle asiasta sähköpostia. Toivottavasti löytämäni osoite on vielä voimassa.

   Poista